Na jarenlange ervaring in coördinatie van nieuwbouw, syndic, verhuur en verkoop werd Self-Immo in 2004 opgericht door Stijn Devos en Sylvie Despeghel. Deze uitgebreide ervaring als erkende gediplomeerde makelaars vormt de extra theoretische en technische bagage die iedere vastgoedmakelaar zou moeten hebben en die graag wordt gedeeld met de klant.

Naast ervaring houdt Self-Immo discretie, professionalisme èn klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en wij begeleiden u van de eerste zoektocht tot aan de eigenlijke aankoop/verkoop of huur/verhuur en zelfs lang daarna.

Een steeds wijzigende wet- en regelgeving zorgt er voor dat het verhuren of verkopen van een woning/appartement met kennis van zaken dient te gebeuren. Iets wat bij Self-Immo tot in de puntjes wordt verzorgd. Iedere eigendom die u wenst te verkopen of verhuren, krijgt een compleet dossier met alle nodige attesten, zodat kandidaat-kopers / huurders correcte en adequate informatie ontvangen.

De aankoop of huur van een onroerend goed aan de kust is voor velen een droom. Wij staan u graag bij voor de realisatie van deze droom. Rekening houdend met uw wensen zoeken wij samen met u naar een geschikt onroerend goed.

Voor aankoop, verkoop, huur of verhuur van appartementen, woningen, bedrijfseigendommen of projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.